free responsive site templates

KARTALIN ŠAMPON

Novo efikasno sredstvo za borbu protiv psorijaze i seboreje

Kartalin šampon je nastao kao reakcija na popularnost Kartalin krema, a koju je ovaj proizvod stekao zahvaljujući svojoj efikasnosti.

Zadovoljni efektom koji su postizali pomoću Kartalin krema, korisnici ovog proizvoda su tražili od proizvođača pomoć i za deo kože pokriven kosom. Kao rezultat tih upita, kompanija “Astrofarma” je razvila šampon sa prirodnim, lekovitim komponentama, koji je, s jedne strane trebalo da omogući lako skidanje Kartalin krema posle njegovog nanošenja na kosmati deo glave, a sa druge strane da, zahvaljujući svom sastavu I sopstvenom dejstvu pomogne u stanjima određenih promena na koži glave, pre svega kod psorijaze.   

U kratkom vremenskom periodu, Kartalin šampon je opravdao povrenje i danas predstavlja efikasnu pomoć u tretmanu većeg broja oboljenja kosmatog dela kože, ali na prvom mestu psorijaze, u samostalnoj primeni ili, još bolje, kao podrška Kartalin kremu. Posle terapijske primene Kartalin krema, nastavkom upotrebe Kartalin šampona omogućava se produžavanje perioda remisije (perioda bez oboljenja). 

Kartalin šampon

Osim efikasnog skidanja ostataka Kartalin krema, Kartalin šampon može da pomogne i u skidanju drugih masnih proizvoda koji se nanose u cilju tretmana dela kože koja je prekrivena kosom, kao i kod prirodno masnije kose.

Klinička studija koja je rađena u cilju potvrde efikasnosti Kartalin šampona u stanjima za koja je bio namenjen je otkrila da je Kartalin šampon pokazao visoku efikasnost i u tretmanu seboreje.  

Efikasnost kod tretmana seboreje je bila primećena u preko 80%.  

Šampon Kartalin faza 1/ faza 2 je specijalno formulisan dvokomponentni šampon, želatonozne konzistencije, bez taloga, priatnog mirisa na lekovito bilje, a zbog prisustva lekovitog bilja u svom sastavu.

Šampon Kartalin faza 1/ faza 2 je namenjen za pomoć u slučajevima određenih promena na koži glave, naročito u slučajevima kada je koža glave izrazito masna ili su prethodno primenjena sredstva na bazi krema ili masti (npr. predhodna primena Kartalin krema).  

U slučaju potrebe, moguća svakodnevna primena.

U svom sastavu sadrži izbalansiranu kombinaciju lekovitog bilja (sibirski neven, kamilica, bela kopriva, kantarion), vitamina A, E, B5, blago peneća sredstava, sredstava za hidrataciju i komponente, koje deluju protivupalno.

Kartalin šampon Faza 1 omogućava temeljno čišćenje kože glave, kao i kose. Ovo se naročito odnosi na slučajeve, kada se koriste kreme i masti u cilju određenog tretmana i sl. (npr. posle upotrebe Kartalin krema). Nanesite potrebnu količinu šampona Kartalin faza 1 na dlan (količina je otprilike ista, kao i kod uobičajenih šampona) i bez predhodnog vlaženja kose (kosa mora biti suva, samo sa ostacima krema Kartalin ili drugih sredstava na bazi krema ili masti - OVO JE JAKO VAŽNO!) ravnomerno rasporedite šampon po celoj glavi (kao i kod primene običnih šampona).

Da bi se postigao maksimalan efekat, potrebno je da se šampon nanese na sve delove kože glave i kose. Zatim ostaviti da deluje 3-4 minuta, posle čega isperite kosu toplom vodom.

U ovoj fazi, pored temeljnog, ali blagog čišćenja kože glave I kose, sastojci šampona Kartalin faza 1: ekstrakt sibirskog nevena, kamilica, bela kopriva, proteini izolovani iz belanca jaja, glicerin, mlečna kiselina, natrijum-laktat, vitamini A, E i B5 ispoljiće svoje delovanje. 

Kartalin šampon Faza 2 je šampon za vlažno pranje. Posle upotrebe šampona Kartalin faza 1 i posle temeljnog ispiranja, na vlažnu kosu nanesite šampon Kartalin faza 2, šamponirajte i temeljno isperite kosu.

Posle toga možete dodatno upotrebiti kondicioner, i to onaj koji obično koristite.

Kod primene Kartalin šampona faza 2, pored temeljnog, ali blagog pranja, njegove aktivne komponente: ekstrakt sibirskog nevena, kamilica, kantarion, ekstrakt korena cvekle, glicerin, mlečna kiselina, natrijum-laktat, alantion i vitamini A, E i B5, koji se nalaze u njegovom sastavu, ispoljiće svoje delovanje. 

Uvoznik i distributer za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Albaniju: 

Celtis Pharm d.o.o., Dalmatinska 115, 11000 Beograd, Srbija, office@celtispharm.rs, tel: +381117674244

Uvoznik i distributer za Bosnu i Hercegovinu: ICM d.o.o., Donja Ljeljenča 45, 76300 Bijeljina, Bosna I Hercegovina, info@icmdoo.com, tel: +38755227050 

Uvoznik i distributer za Crnu Goru: Glosarij d.o.o., Vojislavljevića 76, 81000 Podgorica, Crna Gora, info@glosarij.me, tel: +38220642540     

Uvoznik i distributer za Severnu Makedoniju: Herbal Plus doel., Bul. Partizanski odredi 236/64-3 reon 59 TC Leptokarija, 1000 Skopje, Severna Makedonija, herbalplus@t.mk, tel: 02/3051770    

Kontakt info

Za Srbiju

Dalmatinska 115/27, 11000 Beograd, Srbija
Telefon: (+ 381) 011 4360019
Email: office@kartalin.rs
www.kartalin.rs

Za područje BiH

ICM doo, Vojvode Putnika 12, 76300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina
Telefoni: 055/419 734, 055/490-396, 055/210-290
Email: icmdoo@gmail.com

© Copyright 2022 // CeltisPharm // Kartalin Herba krema // Kartalin šampon // Web by Chilli Media